Samenwerkingen

Hi! Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij Hotspots Achterhoek.

Pers en bedrijven

Doordat Hotspots Achterhoek maandelijks een groot aantal bezoekers trekt is een samenwerking een handige manier voor het promoten van uw merk, product of bedrijf. Wat voor samenwerking dat precies is en de mogelijkheden kunnen we bespreken via de mail/telefoon!

Een aantal manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen zijn bijvoorbeeld: advertorials, gesponsord artikel, social media, video’s of banners. Daarnaast staat Hotspots Achterhoek open voor het ontvangen van persberichten en persuitnodigingen.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende bedrijven waarmee Hotspots Achterhoek heeft samengewerkt? Laat dit dan even weten via de mail. Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en een tariefkaart kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: contact@hotspotsachterhoek.nl

Kamer van Koophandel
Hotspots Achterhoek staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Kvk-nummer: 66553466

Copyright
© Copyright HotspotsAchterhoek 2016. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (hotspotsachterhoek.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij HotspotsAchterhoek of zijn gelicenceerd aan Imeco.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door HotspotsAchterhoek of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright HotspotsAchterhoek”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

HotspotsAchterhoek voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. HotspotsAchterhoek stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld door middel van een mail naar: contact@hotspotsachterhoek.nl. Bedankt voor uw begrip.

Adverteren? Hotspots Achterhoek kijkt uit naar uw mailtje met ideeën en wensen!

Hotspots Achterhoek toevoegen aan uw perslijst? Geen probleem 🙂

Navigate