Zelhems Food Truck Festival

Zelhems Food Truck FestivalGisteren waren wij aanwezig bij het eerste Zelhems Food Truck Festival bij Coens Bistro. Je kon er genieten van eten, drankjes, live muziek en natuurlijk het heerlijke weer. Voor de kinderen was er ook genoeg te doen 🙂 Kijk je mee naar de foto’s? Zelhems Food Truck Festival Zelhems Food Truck FestivalNet buiten Keijenborg bevind zich in Zelhem Coens Bistro, een gezellige eetgelegenheid. Naast een a la carte menu kun je ook gebruik maken van de ‘preuverie’, waarbij je gedurende de gehele avond verschillende kleine gerechtjes krijgt voorgeschoteld. Bij de bistro bevind zich ook een buitenterras met aangrenzend een speeltuin voor de kinderen. Zelhems Food Truck FestivalDaarnaast kun je ook verblijven op de camping. Camping Coen Evers is een kleinschalige, kindvriendelijke camping met grote mogelijkheden. De zeer ruimtelijk opgezette camping biedt plaats aan 15 caravans, campers of tenten 🙂Zelhems Food Truck FestivalGoed, nu is het tijd voor de foodtrucks 😉Zelhems Food Truck FestivalWe beginnen bij de eerste, Ekafe. Ekafe is een beleving van passie voor zowel Citroën 2CV’s, als duurzame kwalitatieve koffie. Twee bijzonder aangepaste oude Eenden rijden geladen met koffiemachines de foodtruckfestivals en andere evenementen af in de Benelux. Zelhems Food Truck FestivalHoe tof ziet deze auto er uit? Echt ontzettend gaaf 🙂 Ook voor een heerlijke ijskoffie, taart en koeken was je hier aan het juiste adres.Zelhems Food Truck FestivalVoor de afkoeling was je bij de IJsboer on Toer van IJsboerderij ‘de Steenoven’ aan het goede adres. Heerlijk ambachtelijk ijs, milkshakes en biestpannenkoeken! Dit werd verkocht vanuit deze opvallende foodtruck, geheel in Achterhoekse stijl!Zelhems Food Truck FestivalZelhems Food Truck FestivalNaast het mooie aanbod aan foodtrucks was er ook gedacht aan geweldige muziek! Tijdens het Zelhems Food Truck Festival speelden de volgende verschillende bands: Infidelity en CyRo.Zelhems Food Truck FestivalZelhems Food Truck Festival

DTCsmokers zijn 3 vrienden uit Doetinchem die samen de stap hebben gezet om de sportieve strijd aan te gaan op het internationale BBQ toneel. Ondertussen hebben zij al diverse prijzen in de wacht gesleept. Bij DTCsmokers is alles mogelijk op BBQ gebied en alles wat hiermee te maken heeft. Of het nu gaat om een workshop, bruiloft, buurtfeest, bedrijfsfeest, een zomaar feest of juist geen feest, maar gewoon behoefte aan (h)eerlijke gerechten die met vakmanschap en passie worden bereid? Dan ben je hier helemaal aan het goede adres 😉Zelhems Food Truck Festival Zelhems Food Truck Festival Zelhems Food Truck FestivalHet idee voor De-bak-brommer wok en grill is ontstaan tijdens het backpacken in Thailand en Cambodja. Het straatbeeld daar wordt gekenmerkt door duizenden mobiele keukentjes waar ze de lekkerste gerechten ter plekke voor je bereiden.

Gerald Veldhuis van de-BAK-brommer dacht: dat moeten wij in Nederland ook hebben! Het team van de-BAK-brommer heeft daar diverse kookscholen bezocht in Bangkok, Chang mai en Siem-reap en zich zo weten te verdiepen in de kruiden en specerijen die de gerechten zo speciaal laten smaken.Zelhems Food Truck FestivalZo ontzettend leuk om zo allemaal verschillende trucks te zien, met allemaal unieke en heerlijke gerechten. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers bij 🙂Zelhems Food Truck FestivalBammetjes van Blond (Koen en Maaike), beste maatjes sinds het lot hen bij elkaar heeft gebracht, serveren heerlijke dikke plakken biologisch brood met de lekkerste biologische streekproducten! Beiden zijn ze gek op lekker eten, feestjes èn horeca. Ze hebben hun avontuurlijke koppies bij elkaar gestoken en bedacht dat ze ontzettend blij zouden worden van een eigen foodtruck. Hoe te gek gaaf zou dat zijn. En zie hier het beeldschone resultaat van een authentieke Ford Transit uit 1977.Zelhems Food Truck FestivalWij vonden het een hele geslaagde dag 🙂 We kijken nu alweer uit naar de volgende editie van het Food Truck Festival. Zijn jullie nog geweest?

Keijenborgseweg 27, 7021 LW in Zelhem

Geef een reactie

Navigate